Administratör/Ekonomiansvarig 

Hans Nilssons Åkeri AB har sitt ursprung och säte i Vimmerby. Åkeriet har 20 ekipage som servar de lokala företagen med tyngdpunkten på alla typer av transporter inom byggsektorn. Trafiken är både lokal och regional, bilarna rör sig i en cirkel inom 35 mil runt hemorten. Företaget har 27 anställda och omsätter drygt 50 miljoner.

 

Om jobbet

Tjänsten tillhör företagets ledningsenhet som förutom den består av VD, verksamhetschef och trafikledare. I tjänsten som Administratör och ekonomiansvarig kommer du att ha ditt kontor på Älåkragatan i Vimmerby tillsammans med ledningsenheten. Företaget erbjuder dig en arbetsmiljö full av entusiasm och kreativitet, med stort engagemang och driv.

Rollen som administratör och ekonomiansvarig innefattar att driva samt utveckla företagets system inom området enligt riktlinjer från ledningsgruppen där tjänsten också ingår. Exempel på arbetsuppgifter:

 • Löpande bokföring, moms, fakturering, resultatrapportering
 • Lönehantering, personaladministration, personalutbildningar
 • Statistik, uppföljning, budget

Utöver ett stimulerande och varierat arbete erbjuder vi dig:

 • Flextid
 • Möjlighet att byta ut semesterdagstilläget mot extra semesterdagar
 • Möjlighet till distansarbete till viss del av arbetstiden
 • Friskvårdsbidrag
 • Mobiltelefon
 • Kompetensutveckling individuell plan

Din bakgrund

 • Relevant akademisk utbildning
 • Flerårig yrkeserfarenhet och goda kunskaper inom området
 • Flerårig yrkeserfarenhet från arbete i digitala system
 • Goda kunskaper inom miljö och kvalitetsarbete

Vi söker dig som har ett personligt genuint intresse, driv och engagemang i administrations -och ekonomifrågor. Rollen kräver att du arbetar både strategiskt och operativt vilket innebär att du behöver kunna växla mellan det stora och det lilla genom att arbeta strukturerat, systematiskt och målinriktat. Du arbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare ser du helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdatum:  2023-04-11
Urval sker löpande
Ansökan sker via e-post till lars.nilsson@kvlastbilen.se.

Hans Nilssons Åkeri AB som arbetsgivare

Har funnits länge, kan mycket, vill mer är vår devis som varit med oss länge. Företaget ägs lokalt av tredje generationen. De senaste årens volymökning och tillväxt har ställt ökade krav på administration, kundservice och fordonsflotta. Detta har vi försökt möta samtidigt som vi också försökt behålla de mindre företagets trygghet och igenkänning.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringsajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lars Nilsson
VD
070-522 99 78
lars.nilsson@kvlastbilen.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du detta. Klicka här för mer information.

Jag förstår